Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ett stort Bang


så kom vi alla fram ifrån morsan

Så fulla med liv

Men än så länge så skulle det ta ett litet tag innan vi kunde

ta våra första kliv

Börja med vårat första bus

Försvinna!!!

Då morsan skriker till farsan

Vet du vart skitungen håller hus?

Och då man bara har gömt sig under sängen...


Med ett stort Bang så skapades universum

och långt senare människan

Och människan tycker om att ha det Fun

Gillar värmen ifrån våran Sun

Dansar i den lite grann

Men inte allt för mycket då vi bara söker oss till skuggan

Och idag så är det riktigt varmt

Och då någon annan alldeles bredvid en bara svarar


Ja, det är så sant

Måste hela tiden torka bort svetten ifrån pannan

Svettas så lätt

En okomma eller förbannelse som jag har fått ärva ifrån farsan

Och då ska ni bara veta att han svettas kopiöst

Ja, det gör han minsann...


Med ett stort Bang
BANG, BANG, BANG!!!

Ken Cassel
29/2-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-29 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel