Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en gång en skog som inte fick vara skog

För en dag så kom människorna och hög ner vartenda träd
med en tillhörande plog
Jämnade skogen med marken
Och istället så började hus att ploppa upp som svampar ur marken
i den annars
så skyddade naturparken
Och alla de vilda djuren som bodde där i skogen blev nu tvungna
att lägga benen sina på ryggen och fly hals över huvud därifrån
Och de djur som vägrade att flytta på sig vart antingen dödade
eller bort forslade till ett så kallde Zoo
Så för de vilda huggormarna gick det riktigt dåligt för
För de blev bara uppstyckade och inslängda i den så stora myrstacken
Myrstacken som även den till slut fick ge vika då den blev utrotad när människorna bara grävde sig ner i den
och dödade drottningen
Så det var en gång en skog som inte fick vara skog...

Ken Cassel
1/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-01 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel