Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du gick så försvann du med solskenet


För nu så är det bara grått här

Grått och trist

För nu så står jag ju bara här helt solokvist och känner

en massa besvär

Jo, för jag vill ju vara där du är

För det är du som är solskenet

Den som jag håller så kär...

Ken Cassel
1/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-01 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel