Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nuläget i diktform, lite personligt....


"Skrällhostande fetto med stukad intensitet !"

Hosta !
Fetto !

Vattenjympa !
Fimpar hissen, tar trapporna (puh !)
"I Grevens Tid !"

Sömnproblem
"Cancertankar"
Sargad ekonomi

Arbetsfri, tre månader
Åldersnojig
Mer sömnprobem
Rastlös, smått desperat

Sonen, "spelfreak"
Dotra , ny kille

Promenader, dagliga
Men, ännu Fetto !

Envis hosta, medicinerar
Ingen feber , inte lugn

Skrivandet ,nja
VILL ju......

"Kommunalt hälsoprogram"
Kostråd av nöden !
Vill INTE vara Fetto
107 SKA bli 97..........
Till att börja med...


----------




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-01 18:29



Bookmark and Share


  lilla t
Mats, ditt skrälle, tillägnade dig en text! Kram t
2012-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska