Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland tror jag att jag förstår mig på kärlek. Då hoppas jag att jag ska vakna.


Kärlek? (Haiku)

Se på händerna!
Älskar du dessa "verktyg"?
Ett liv utan dem?




Fri vers av erkki
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-02 00:38



Bookmark and Share


  Angel of love
Tycker om, speciellt underskriften där uppe!
2012-11-16

  Epione VIP
Nej tack, men utan dem hittar man andra verktyg. Härlig liten haiku
2012-03-02

  Minkki VIP
älskar händerna
när de älskar det de gör
var stund i livet

var jul får jag kort
målade utan händer,
inser vad jag har
2012-03-02

  lodjuret/seglare VIP
Öronen, ögonen, känslorna, benen, magen, varför inte hela kroppen? Livet. Vännerna. Vad vore man om man aldrig fått chansen till... det där. Ett liv utan skrivandet, du Anders, det vore värre än värst. Ett ordlöst liv är ett hårt liv. Din text rör om i mina sinnen.
2012-03-02
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki