Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny hets på gammal nyhet



VOLVO BETALAR INTE SKATT
Det slås upp som en nyhet
Volvo har aldrig betalat skatt

Själva systemen är utformat för de stora bolagen
Och de rika människorna
Så om man undersöker så kommer man att se
Att de aldrig betalar skatt….

Så nyheten att Volvo inte betalar skatt
Är verkligen inget nyhet




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-02 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO