Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonhimmel


Rosa morgonhimmel
böljar nyvaken

kastar färger
över skog och sjö.




Fri vers av Idun 1
Läst 425 gånger
Publicerad 2006-01-25 19:43



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
En vacker kortis..som målar upp en härlig bild..bravo!!
2006-02-04

  noname_realmind
Vissa gryningsljus ger glittrande glädje i själen.
Så även denna dikt, som böljar härligt nyvaket.
2006-01-26

  Rachel Roth
så underbart vackert!
2006-01-25

    Louise B
Fint skrivet :)
2006-01-25

    Cajsa
Vackert!
2006-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1