Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poetar kring ett ruggigt ämne, tvångstankar, något jag sett ( och ser) på nära håll varje dag (sedan tre år tillbaka) .. , dokumentärt inspirerad....


Tvång !

Tvång !


Upprepningar och ritualer

meningslösa och ologiska

onödiga och irriterande

men hon kan inte ..sluta

skrattar åt det
eller gråter
skäms

Ibland desperat :
"Vad ska jag göra, pappa ?"


Psykvården handfallen
pratar om hårdhet
fördömanden
inte lätt att fördöma
en desperat människa i vånda

Självmordstankar
sömnproblem

Väcker pappa
väcker lillebror
Frustration !
Trötthet

Jobbigt !

Terapin verkningslös
upphörd
vill ha remiss
för bättre stöd
för medicin
bara tillfällig lindring

Symptom kvarstår
år efter år

Hämmar i vardagen

Till ständig varnagel

TRE år nu

När ska det gå över ?

Går det nå´nsin över ?

Fyllt i enkät
månntro, hjälper det ?


-----




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-02 19:58



Bookmark and Share


  Mats Henricson
NU har personen ifråga kommit på rätt köl igen, tack vare en pojkvän, som ställer upp för henne !
2013-11-20

  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar att fylla i enkäter. Trots påminnelser.
2012-03-03

  alvan
Känner med det du skriver... tragiskt att man ska behöva kämpa och kämpa så för att få hjälp. Ibland har man dock tur. Håller tummarna för er!
Vet hur det känns att fylla i formulär på formulär. Tills man åter sitter med samma formulär och undrar vad som händer. Medan allt fortsätter eller rent av eskalerar.
Det tär att kämpa mitt i allt som att det inte var nog ändå. Har själv kämpat men äntligen kommit någon vart och hittat ett team som faktiskt GÖR något för honom.
Skickar lite styrka och hopp om att ni snart hittar rätt!
2012-03-03

  Magica VIP
Jobbigt, hoppas ni får gehör för rätt hjälp snarast!
Kram.
2012-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska