Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad en flicka behöver


Vad en flicka vill ha

Det som gör henne lycklig

Det som får henne att må riktigt bra

Det som får henne att skratta och var glad

måste ju bara va


Att få känna sig fri och få en massa kärlek

Att dansa

Att vara ute och resa

Romansa

Plus att hon älskar ju att snorkla...


Och av allt det här, så kan jag ju bara tolka det på ett sätt

Om en flicka får allt det här, så finns det inte så mycket mer
som hon begär

Det är i alla fall vad jag har hört...

Ken Cassel
2/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-02 20:19



Bookmark and Share


  Rise Little One
de ville också åka pulka har jag hört
och då och då får en rosa
samt massor av kramar...
2012-03-02

    tramp
å att åka på pakethållar'n på cykeln !

glatt å bra Ken ! applåd ! :-)
2012-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel