Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du går


så lämnar du kvar en del av din själ

med en massa minnen

Men du gjorde allt vad du bara kunde för vårat förhållande

Men det funkade inte

Allting blev ändå bara så fel

Så nu när du går din väg, så blir jag ju givetvis jätte ledsen

Men jag inser att det nog bäst ändå det som sker

Så som det ser ut nu så tycks det här vara någonting som vi båda två

hädanefter får leva med

Så hej då min älskade vän

Och vem vet

Kanske våra vägar bara korsas eller möts igen någon gång i framtiden...?

Ken Cassel
2/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-02 21:00



Bookmark and Share


  Nathalia
Det var ju tråkigt, men fint formulerat.
2012-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel