Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett redigerat alster ifrån noll sju


Om jag inte hade ett ego

så skulle jag inte heller kunna älska mig själv
Och eftersom jag nu har det, så jag bryr mig i första hand om de
och de mina
Och om ni också kunde lära känna dem, så skulle ni nog också bara tycka
att de flesta av dem är vackra och fina

Att vara egoistisk idag behöver inte betyda att man är smutsig
Men om ni vill så får ni gärna tycka att jag är helt fel ute
och tycka att jag är lite lustig
Men titta då bara på er själva i spegeln och sig mig
vad det är som ni ser?
Tycker inte du själv att du är lite vacker när du ler
För tycker du inte det, så måste det vara något fel
För som jag har sagt förut, så är det här även din planet
Ja, bara så att du vet...

Om jag inte hade ett ego!

Ken Cassel
2/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-02 22:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra Ken!Jag jobbar för fullt med mitt ego,försöker hitta lösningar som gör att jag en gång för alla blir en hel person.
2012-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel