Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Am bu lans en



De hänsynslösa från Umeå och där de snackar om ”att vara i bräschen” med sitt sjukhus, men man säljer Åseles ambulans på blocket. Det gör man omgående för att inte kunna ”få tvånget” att sätta in den igen. Så den säljs, vet inte vad de får men troligen bara en bråkdel av vad en ny kostar.

Så man kan säga att ”livet” för folket i glesbygden säljs, av ”stadsborna” från Umeå till reapris på blocket…

Det är den nya ekonomin, i sin fulländning, och just hänsynslösheten och att man genomför neddragningar omgående och OM man skulle göra nåt annat, nån förbättring, så tar det tid, det tar en oerhörd tid.

Livet säljs på blocket till reapris, det är dagens ekonomi i ett nötskal eller kanske ett ”nördskal”….






NU ska man göra en utvärdering men, man har redan sålt ambulansen…

Så går det när muppar ska göra människors jobb




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-03 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO