Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte vart min älskling är


Men jag kommer att finna henne någonstans någon gång

Det vet jag

Och då ska jag tala om för henne hur mycket som jag bryr mig

För jag kommer aldrig ge upp hoppet om att finna, henne


Har nu varit runt hela världen men kan ändå inte finna, min älskling

Sökt med ljus och lykta

Tittat fram bakom vartenda hörn ifrån Norr till Söder

En massa motgångar kan man kanske tycka

Men inte då

För så lätt ger jag inte upp

Så jag fortsätter att leta...


Jag vet inte vart min älskling är!

Ken Cassel
3/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-03 21:43



Bookmark and Share


  Rise Little One
Hon finns i ditt hjärta :)
2012-03-04

    ej medlem längre
"Den som söker finner"
2012-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel