Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytljus

Jag har sett månen
kraterkäft och vaxljus
jag har kastat mig i omloppsbana
väntat nedfall, tunga isotoper

bergen sörjer mycket sakta
en dröm, en erosion
min blick står tät och kraterdjup

en marssonds blanka stirrande
sänder ohörda signaler
det röda dammet gror sig in
gör sig bo i surrande hjärtat




Fri vers av Grävling
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-04 13:39



Bookmark and Share


  Nanna X
starkt och välskrivet!
2012-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling