Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag vore världens rikaste människa

så skulle jag köpa upp en mark yta med tillhörande sjöar
lika stort som Sverige
och Norge tillsammans
Fast då antingen i Afrika eller i Brasiliens Amazonas
Och jag skulle inhägna det med ett kraftig el-stängsel för att hålla alla människorna borta
För här inne i den afrikanska eller amazonas djungel så ska djurlivet bara ha sin gilla gång utan våran inteferens
Så det enda sättet att få uppleva djungeln här inne är med guidade turer med väl utbildad personal
på vissa väl utvalda stigar och vägar
Och alla så kallade tjuvskyttar som åker dit för intrång får antingen
vänster eller högerhanden avhuggen
Den hand som de använder mest
Ett billigt pris tycker jag för deras brott emot djuren i den så stora inhägnade naturen
som jag nu råkar att äga och vill bevara för nästkommande generarationer...

Ken Cassel
4/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-04 14:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra Ken! Bra tänkt!Tack!
2012-03-04

  Rise Little One
Elstängsel kan vara farligt för dina djur med Ken :)
2012-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel