Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur tystnaden låter

Himlen ligger glänsande ljudlös
i lönnens bedjande grenar
kvällen ropar efter regn
en fågels inandning strax innan sången

och svaren viskar i enarna
rinner kåda längs fuktmörk bark
fjolårsbärens svaga, sträva dofter

marssnöns molnblå dagrar glipar
violett och grå i skuggningarna
känn doften av vatten mot tungan
lapa snösmält ur min hand




Fri vers av Grävling
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-04 15:15



Bookmark and Share


  Nanna X
tidlöst vackert, gillar!
2012-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling