Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svårt att gå hem nu i snön..


Trettiofem minuter

Låt mig gå hem

Alla far förbi mig medan jag står still
Om än panik må gripa sig fast
Om än alla skriker, vad de vill
Om än du lämnar mig i hast

Låt mig bara gå hem
Låt mig bara vandra på
I åtminstonde trettiofem
eviga minuter eller så

För det är ju iallafall
Något jag kan, utan att alla andra
springer förbi




Fri vers av Ake
Läst 232 gånger
Publicerad 2006-01-25 21:59



Bookmark and Share


  Ake
Nu är den rättad också =p
2006-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Ake
Ake