Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur fan kommunicerar man egentligen med sin vän?


Spara ord

Your tool

Du släcker mig, vid behov
Skjut undan mig, spara ord
Vid behov av ett varsamt öra
Får jag nya saker höra
Vid din dysterhet, och förtret
Ska jag vara tyst, jag vet
Liksom när du gladde dig
Ska jag träda fram och le
Du är så upptagen i dig själv
För där vandrar det så mycket
Det är aldrig riktigt som förr
Jag är det behövande rycket
Jag är en flytande boj
Jag är en livlina med skuren rem
Alltid längtar jag hem

Och när jag väl får lov, när än
Är jag ju kanske även din vän




Fri vers av Ake
Läst 254 gånger
Publicerad 2006-01-25 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ake
Ake