Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar


Olika dagar

Det finns dagar
då jag upptäcker
och känner tiden bakåt

Där finns ingenting bakom mig
de som fanns före mig är borta

jag kan inte luta mig bakåt

bara gå framåt




Fri vers av Maiah VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-04 17:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Enda vägen..blicka frammåt..Bra...
2012-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP