Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en rolig bild som jag tog idag


Vinter mot vår

"En" brytpunkt
mellan
vinter och vår




Fri vers av Maiah VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-04 17:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Nu är den här..härliga våren..
2012-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP