Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men när det kommer till kärleken...

Människor är otåliga
Vi vill ha allt
och vi vill ha det nu

Jag är också otålig
Jag vill ha allt
och jag vill ha det nu

Men när det kommer till kärleken
då räcker inte allt
då räcker inte nu

Då räcker bara äkta
och inte någon som du




Fri vers av Ethiwen
Läst 267 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-04 18:04



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra och insiktsfullt skrivet

men du skall begära allt, även i kärleken, plus att den ska va äkta
2012-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Ethiwen
Ethiwen