Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte om någon lyckas gissa exakt meningen och tanken i dikten, men då är det i stället öppet för din egen tolkning. :) Publicerar kanske ett alternativt slut på dikten senare.


Utan ord

Jag är du
Du är jag

Jag tar ett steg
Du tar ett steg

Det är harmoni
den allra vackraste harmoni

När jag rör mig
rör du dig med mig

Utan ord
förstår vi varandra

Utan ord
finns vi där för varandra

Utan ord
älskar vi varandra

Ibland är det inte harmoni
Ibland förstår vi inte varandra helt och fullt

Men det är okej
För du är min glädje

Och när allt inte är perfekt
är vi i alla fall perfekta för varandra




Fri vers (Prosapoesi) av Ethiwen
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-18 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ethiwen
Ethiwen