Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har inte skrivit på länge så lät det bara komma som det kom för att se om jag fortfarande kunde. ;)


Undergångens mörker

Sol, sol, ingen sol
Mörkret faller och vinden ryter

Kylan kommer och rädslan smyger
närmre, närmre, närmre

Håll fast vid era liv
håll fast och tänk på solen, på ljuset, på värmen

Döden kommer
Snälla kom ej hit!

Vi drunknar i sorgen
i bedrövelsen och smärtan

Snälla kom ej hit!
Snälla kom ej hit!

Vi är de krossade
de förlorade, de borttappade

Snälla kom ej hit!

Dödens mörker, tyst men hotfull,
släcker ljuset i liven omkring mig

Åh snälla kom ej hit!

Dödens ansikte jag skådar nu
Mörkret jag skådar nu




Fri vers (Prosapoesi) av Ethiwen
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-25 22:29



Bookmark and Share


  Angel of love
Stark, du kan fortfarande...
2013-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Ethiwen
Ethiwen