Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är sjuk och får inte fram dikten så bra som jag skulle önska men jag kände att jag måste skriva NÅGONTING. Den är lite kryptiskt men personlig, så jag vill gärna höra vad Du tänker på när du läser den.


Snälla låt mig stanna

Jag är tillbaka från helvetet
Snälla låt mig stanna här

Jag vet att det är svårt
Jag vet att du har det svårt

Men jag vill stanna här
Så snälla, ta det inte ifrån mig

Jag vet att vi borde ha väntat
Jag vet att du borde ha väntat

Men nu är vi här
Här på den plats jag förr eller senare ändå skulle ha hamnat

Men det är svårt
Det känns jätte svårt

Att se dig
Att se dig tillsammans med henne

Jag förstår varför
och jag vet att det är svårt

Men ändå så sjunker mitt hjärta
och helvetet gör sig påmint igen

Så snälla, låt mig stanna här
Snälla, ta det inte ifrån mig

För jag vill vara där jag förr eller senare ändå skulle ha hamnat
Jag vill vara här hos dig, även om det gör ont

Så jag ser på när du är med henne
och ler trots att mitt hjärta sjunker

För jag vill inte tillbaka till helvetet
Så snälla, låt mig stanna här




Fri vers (Fri form) av Ethiwen
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-08 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ethiwen
Ethiwen