Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Använder aldrig "hårdare ord" annars när jag skriver men behöver få det ur mig. Inget poetiskt, bara ett virrvarr av känslor.


När fan är det min tur?

Ensam är jag stark
så jävla stark

Med ett leende på läpparna
ett jävligt glatt leende

Vad fan spelar det för roll egentligen?
Att försöka vara alla till lags?

Jag är mig själv
men inte fan kommer jag någon vart

Är jag ens mig själv längre?
Och vem fan är jag heller för den delen?

Runt om mig finns spritdrickande
knullande
och vilt festande översociala ungjävlar

"Blir det fest i helgen?"
Nej fan heller, jag läser hellre en bok

Frustrationen av att inte vara en av dem
en del av detta extroverta glada sällskap
gör mig förbannad på mig själv

Jag är inte en av dem
accept it, move on

Men är det så jävla fel då?
Att känna sig som en del av något?

Och när fan är det min tur?
Varför ser ingen hur jävla bra jag är?

Människor passerar mitt bord
kanske någon som hälsar
men inte en jävel sätter sig

De alla sätter sig i bordet bredvid
Där sitter det och snackar skit

Idag är jag dessutom 17
singel, oskuld och okysst

Jag upprepar:
När fan är det min tur?




Fri vers (Fri form) av Ethiwen
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-01 23:39



Bookmark and Share


  Angel of love
Fantastiskt text, och du har styrkan att ta för dig!

2013-01-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
ta för dig, när du själv vill

det räcker att läsa den här välskrivna dikten utav dig för att riktigt känna din pondus, att du är bra, en riktigt skön typ.

God attityd, keep on.
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Ethiwen
Ethiwen