Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev inte som jag ville men hinner inte jobba på den nu. ^^


Den allra vackraste konst

Flödande
likt bäcken över röda klippor

Tröstande
likt en varm famn som håller dig nära

Känslofylld
likt tårarna längst din kind

Glädjespirande
likt solens sken över gröna ängar

Så enkelt
men å så svårt

Ett sätt att uttrycka sig
Ett språk alla talar
En identitet

Det är konst
Kost i den allra vackraste form

Det är min kärlek
mitt hopp
och min tro

Det är musiken




Fri vers av Ethiwen
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-05 16:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Den va vacker att läsa i alla fall.
2012-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Ethiwen
Ethiwen