Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som den hund jag är


så luktar jag mig fram till dig utan besvär

Hur enkelt som helst

Och jag känner ju på din lukt att du just nu löper

Ja, jag tror att jag blir lite kär

Och som den han hund jag är, så måste jag ju bara försöka att löpa linan ut

För annars så finns ju risken att Snoppy Dogg

bara kommer och ger mig böter

Böter för att inte vara en hund

Och det vill jag ju inte


Men där är du ju, snygging
En tik till schäfer

Schäfer honan fick plötsligt syn på honom komma lunkandes efter henne
då hon genast springer honom tillmötes
då de båda två genast börjar att lukta på varann emellan benen
Och det kan väl inte bli så mycket vänligare än så, antar jag
när två hundar bara mötas på...?

Som den hund jag är!

Ken Cassel
4/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 123 gånger
Publicerad 2012-03-04 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel