Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solreflexer

Munnen är fylld med flisor av ord
de skaver som sand i gommen
de skramlar när jag talar
så jag skriver
att dina spår ligger tomma i snön
att jag ännu bär din doft i håret
din stulna värme bakom revbenen
men allt är vasst och törstar hud
allt skall falna
och vid den mörkaste nattens morgon
försluter jag brevet
släpper ett pappersflygplan
från järnvägsbrons högsta punkt




Fri vers av Grävling
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-04 20:05



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
perfekt.
2012-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling