Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fienden inne bland oss


Det finns människor i ens omgivning som drivs av nåt annat än vi normala, där det onda ligger under ytan av nåt annat. Lite som en giftdrog med ett puder av socker och de som inte råkar ut för det hela, de tror på ”sockret”.

Men när man det finns sociala medier som det finns idag så kommer det till den situationen att en del, ganska många tyvärr är så dumma, så de begriper inte nåt. Speciellt inte att se igenom den falska ytan, sockret…

Problemet blir då att i de sociala medierna så kommer de åt dessa….

De använder dina kontakter för att infiltrera, ditt liv om de kan, de använder och lägger till dina bekanta för att föra ut sitt budskap och du vet att det alltid är lögner men hur försvarar man sej mot denna psykopat infiltration….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-05 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO