Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Facebook i all ära!


Men det är ingenting för mig

För tacka vet jag Poeter.se

Sajten där man kan skriva ner sina innersta tankar och känslor

i syfte med att dela med sig

till alla som vill läsa och kommentera

Lite synd bara att det endast är medlemmar som kan kommentera

Så bli medlem du med

Ja, det är bara att ta till och hänga på

Och två hundra femtio kronor per år har de flesta nog råd med...?

Ken Cassel
5/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-05 09:58



Bookmark and Share


  Filosofen2
Nja jag kan tycka det är bra inte alla kan kommentera, för tänk alla som bara kollar, för att sen tala om vilken fjolla, idiot man är som sitter och fläker upp sig!!!! Ja, just de orden råkar jag ut för ibland, då jag berättar om sidan.... Det finns ett syfte med att bara vi som har ett konto kan kommentera och det är pga att vi ska skyddas och inte behöva en massa kommentarer från alla håll och kanter som man inte ens vet vem är.... Sen är inte alla ämnade, intresserade eller ens skapta för skrivandets form, alla vill inte publicera eller ens prata om det, eftersom du vet att då andra kan gå in mer än bara poeter, vet du aldrig vem som läser. På facebook, där jag skriver lika mycket som här, ser jag alla som läser, tycker och skriver kommentarer, många säger att de tycker det är tryggare, eftersom där kan du sätta det så bara du kan se vad du skrivit, om du inte vill dela med dig.... Här har du inte den tryggheten, eftersom vem som helst oavsett syfte kan söka dig via google....
2012-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel