Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med många strängar på sin lyra, så hade han en hel repotoar


Var duktig på det mesta

Så alla ville honom hyra

För han visste ju även hur man skulle göra för att få igång

ett riktigt tråkigt urvattnat party

men där alla till slut bara börjar att dansa, lyckliga och glada på borden

Ja, det som vi så gärna kallar för att festa

Och inte bara det

För han var även en riktigt duktig kock

Men hans specialitet är ändå att med dill och färska kryddor koka till

världens bästa och godaste kräfta

En sådan kräftstjärt som bara smälter i munnen på en

tillsammans med en skål

Skål!

Ja, så han har många trådar på sin lyra

För nu så sjunger han så vackert för oss alla, medan han ger gittaren sin

vad den tål

Tjusigt värre, tycker jag

Ja, jag tycker att han spelar bra...

Ken Cassel
5/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 166 gånger
Publicerad 2012-03-05 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel