Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så otroligt kär i dig


För det gör så otroligt ont i mitt hjärta varje gång som jag tänker på dig

då jag inte känner någonting annat

än en kärleksfylld smärta

Du är så god

Vill ständigt vara där du är

Men jag vet hur det är, då vi alla behöver lite frihet för oss själva ibland

Och jag vill inte vara den som tränger sig på och blir till

något slags besvär

För det är inte sådan som jag är, bara för att jag är

så otroligt kär i dig

Men jag vill att du ska veta att jag tänker på dig ständigt

vart du än är...

Ken Cassel
5/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 2456 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-05 11:49



Bookmark and Share


    lory
mamma mia ..love ,love .love....
2012-03-05

  Rise Little One
Så söta och gulliga förklaringar till denna "Du" i texten.
2012-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel