Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningen med livet måste väl ändå vara


att man försöker att vara, så social som möjligt

Lätt att umgås med

Skaffa så mycket goda vänner som möjligt

Allting annat vore ju bara löjligt

Men för det inte är allt för påträngande, då man vet när man ska lämna folk ifred

För det där känner man på sig i stigande led...

Meningen med livet...

Ken Cassel
5/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-05 13:55



Bookmark and Share


    lory
socialisera o älska mera hihi
2012-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel