Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårtecken

Det är nu det gäller
Nya drömmar, högre mål
Min tid är här
---------------
Jag ska kamma mig varje dag,
måla naglar och bära smycken
Nu ska jag blomma,
som tussilagon i vägkanten
Bära klackar och tunna sjalar
Ny dialekt, finare ord
Träning och hälsosam mat
Förändringen, förvandlingen
står för dörren
---------------
Det här är min tid
Våren är här
Nu börjar livet




Fri vers av Today I am a bird
Läst 566 gånger
Publicerad 2012-03-26 13:58



Bookmark and Share


  hansensson
Du har ett bra språk. Det är det jag gillar. Sparsmakat men fint.
2014-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Today I am a bird
Today I am a bird