Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På den andra sidan

För många år sedan
var jag på besök hos goda vänner
i en liten by i Jämtland

En morgon tog jag en promenad
längs Storsjöns östra strand
och funderade över hur det kunde se ut
på den västra sidan

Några år senare ville ödet
att jag skulle bosätta mig just där
och ibland tänker jag
på den där gången när jag funderade

och tanken gör mig lugn till sinnes
för nu vet jag hur det ser ut
på den andra sidan




Fri vers av stenhur VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-05 22:11



Bookmark and Share


    Maria Malm
Trevlig och fin berättelse.
2012-03-07

  La Magnólia VIP
Vackert berättat .. och tankar vi säkert alla har tänkt någon gång ...
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP