Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
drömmar som varar en kort sekund


Beautiful

Jag var med honom.
Han var med mig.
Vi förstod inte varandra.
Jag var svensk.
Han var tysk.
Jag kunde engelska, men det kunde inte han.
Vi gick tillsammans.
Han pratade men jag förstod honom inte.
Jag såg en blomma som jag tyckte var fin.
Jag tog blomman och fick trycka upp den i hans ansikte för att få hans uppmärksamhet.
"Fin" sa jag.
"Fin" upprepade han när han tittade på blomman.
"It means beautiful" berättade jag för honom.
Han tittade bort från blomman och ner på mig.
Han la handen på mig kind.
"Beautiful" sa han och log.




Fri vers av Juicehansson
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-05 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juicehansson
Juicehansson