Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort dikt jag skrivit


Vill vakna upp

Jag skulle kunna vakna upp till dig. Till dina blågröna ögon som tittar på mig och undrar varför jag ler så. Jag skulle kunna vakna upp till din röst som säger att vi måste skynda oss annars blir vi sena till vad vi än ska till. Jag skulle kunna vakna upp till ditt leende som säger att du alltid kommer finnas där.

Jag vill vakna upp till dina undrande ögon.

Jag vill vakna upp till din oroade röst.

Jag vill vakna upp till ditt underbara leende.

Jag vill vakna upp med dig.




Fri vers av Juicehansson
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-29 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juicehansson
Juicehansson