Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nätfobí

Fobí att lämna ut mig

på främmande nätplats

fångad i någons bildalbum

till lånad trånad

finnas i någons medvetande

jag inte känner

utan att ens vara vänner

hänga med på att hänga mé

shakemyworld

hänga kräver lite vänskap,

engagemang

bara svalt intresse

vara lätt blasé

trist att vara någons kvällens passé

sitta och le utan att bli sné

orkar inte leka mé

vill inte bara ge

ensamhetens tysta gemenskap i

självet det duger mé




Fri vers av Gisela Nordell
Läst 173 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-06 00:45



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Visst gör det och dina ord föder funderingar.
2012-03-17

  Söderman
Huvudet på spiken!
Ursäkta klichén.
En biverkan av nätet.
En stark identitet är
viktigare än någonsin.
2012-03-15

  Ninananonia VIP
Det duger det med :)
2012-03-09

  Tini Tut
Så får du en kommentar, för ensam är du inte.
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell