Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kanske är det en påhittad sanning men kanske får det vara så


två

vissa vägar tar man bara inte
till exempel den som leker med nån annans kille
sjutton mentala pistolskott i mitt innanmäte
äter mig
don't even think about it
well, i went there anyway

som en utklädd kråka i ett silverbo
en kråka till ett silverbo
gräver på marken efter soletorkat bröd
tar med det till sitt silverbo

ta på mig var du än vill
ta på mig var du än vill
du har hunnit ta av dig
stängt av din telefon
men nog kommer vi aldrig närmre än hit

k, jag har saknat dig så
jag har faktiskt saknat dig så
kanske är det nåt nytt
en påhittad sanning lite lur
men kanske får det vara så


för i stunden känns det verkligen så här
det här ögonblicket
det skvallrar om när
att det bara är en fråga
om tid, förlåt och lust
tills du ska sitta här




Fri vers av ruffy magpie
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-06 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ruffy magpie