Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I want to have a dancer's body / I will never be as beautiful as the spring


grus och damm

jag vill ha en dansares kropp
jag kommer aldrig att vara lika vacker som våren

mick jagger är så gammal nu
han har massor av rynkor i sin hud

mamma
nu går jag under
snälla ta min hand
säg
du går inte sönder
det bara känns så här ibland




Fri vers (Fri form) av ruffy magpie
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-25 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ruffy magpie