Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samantha

det kommer att komma en tid då jag är gammal
och livet fortsätter utanför
ungdomarna fortsätter att ha sina sommarfestivaler
och jag sitter i min lägenhet
och inte kan gå

jag är lite som samantha i sex and the city på det sättet
försöker hålla fast vid min ungdom
så gott det går

med vitnade händer


jag är inte arton än
trodde jag skulle lyckas för evit

tjutre nu
inte arton än
tjutre nu




Fri vers av ruffy magpie
Läst 209 gånger
Publicerad 2014-08-25 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ruffy magpie