Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fungera


får låtsas att jag är min fyllnadskropp för att få något att

ensam och trött med min hand igen
ikväll
det luktar torkat slidsekret under mitt täcke nu
snälla ge mig en kropp
att fylla min med


jag får liksom låtsas att min handkraft är den andra
den Andra Handens kropps sinnes hjärtas värme
..kraft
säga
ja
ja
ja där
fortsätt
precis där

till mig själv fast mitt låtsas-nån annan
jag har tre i åtanke
om varandra

blir ledsen när jag inser att det inte känns nånting när jag kommer
ingen peak

mer ett fall


när jag inser att jag inte stiger upp
utan istället faller




Fri vers av ruffy magpie
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-24 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ruffy magpie