Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
betydelse för ett tonårsliv


det dova gråljuset

och det skulle vara en grå känsla av kylig höst i
mitt rum, förutom i ljuset vid mitt skrivbord

jag skulle sitta där och plugga och njuta av att det var helg

jag skulle se grantopparna på andra sidan vägen utanför och tänka att de står i

det dova gråljuset


av de tunga himmelsdragen

som inte låter solen

komma förbi


det dova gråljuset


och jag skulle känna en guldig känsla av Isola

komma sipprandes i luften

som en osynlig gas av varma energimolekyler

och omfamning

och trygghet

och kärlek

bakom min rygg



de var en varm röst

i ett kallt rum


att ljud kan ha sån inverkan




Fri vers av ruffy magpie
Läst 219 gånger
Publicerad 2014-12-08 06:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ruffy magpie