Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det har skett så mycket i den här staden

det har skett så mycket i den här
staden
så många människor har mötts i den här
staden

staden

staden

staden

new york

new york


alla dessa gator
ser ut som en ansamling nätverk
och vad sker under marken

och vad som sker under marken
hålls hemligt mitt
på dan
mitt
där ljuset fyller

och alla dessa människor som mötts

och alla dessa människor som mötts

alla historier den här stan bär
den här stan
har dessa sagor
i utspillt
förvar




Fri vers av ruffy magpie
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-02 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ruffy magpie