Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På varje



På varje mord

Så går det massor

Med terror




Apropå Malmö




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-12 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO