Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poetar kring det frustrerande faktum att Sverige samarbetat försvars-,vapen- och militärpolitiskt med denna diktatur sedan 2005.. Och sedan 2007 har Sverige prospekterat för en stor vapenfabrik i S-A ...


Sverige och Saudarabien - I samma ankdamm !

Den oheliga ankdammen

svenska folket får ta skammen

samarbete med en djävul

som förtrycker sitt folk

en politik så snuskigt ful

det är ingen chock


för det har vi vetat
i många, många år
att denna stat
ger sitt folk öppna sår


Nu ska Sverige bygga vapenfabrik
girighet går före all etik
Palme i sin grav roterar
det andra sossar accepterat


Sverige en gång föregångslandet

i demokrati och frihet

nu får väljarna dras med skammen

från denna svekfulla vidrighet


Bildt skyller på sossarna
fast han kunde rivit avtal
jag tycker alla "bossarna"
fyller oss med avsmak
Sverige numera Svikarlandet
helt klippt av det demokratiska bandet
får se om Löfvén har ett svar
att vi i detta ej ska va´kvar.....

---











Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-06 09:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kapitalismen har dödat många miljoner människor genom svält. I bl a Indien.
Det ska man tänka på innan man börjar tjafsa om Det Stora Språnget och annat.
2012-03-07

    Yassir.A.A
Palme i sin grav roterar
det andra sossar accepterat ...

vet inte det jag..han Olofs inblandning i försäljandet av haubitsar till indien o förklaringen som därefter följde lämnar en del övrigt att önska...eller var haubitsarna enbart till för markberedning inför trädplantering!? :-)
2012-03-07

  aol
så sat skriftat, så falskt dom har agera bakom ryggen, vilken smutsig byk går inte att tvätta,
2012-03-06

  Larz Gustafsson VIP
Man hör ALDRIG att USA säger något om mänskliga rättigheter när det gäller Saudiarabien, Turkiet eller Marocko.
2012-03-06

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Och vilket ankdamm?! Just nu nyligen Bryssel inspektion kommissionen gör andra varning visit i Rumänien där Uranium är på drift i ton vis mängder transporteas i stol tuber i andra länder.
Vad någonstans bara svarta marknad vet vart? banditerna, terroristerna;
Jag verkligen börjar bli skakis.
Kram
Diana.
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska