Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan säga vad du vill om mig


Tycka vad du vill om mig

För det är helt okej

Jag tar inte illa vid mig

För vad det än är, så kan jag ju inte bara gå omkring att låtsas om

att jag är någon annan

Någon annan som jag inte är

För då så blir det genast problem

En massa besvär

Så ni får väl ta mig som jag är, antar jag

Hoppas bara att det är någonting bra

För tycker någon om mig, så blir jag ju bara glad...

Ken Cassel
6/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-06 10:59



Bookmark and Share


  Rise Little One
Jag tycker om dig som den du är :)
2012-03-06

  Ninananonia VIP
:) Härligt Ken du är bra precis som du är...
2012-03-06

    ej medlem längre
JAG gillar dig skarpt Kennt Boy!!!
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel