Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ger mig alltid så mycket!!!


Vet bara inte riktigt hur jag ska kunna återgälda dig

mer än att jag älskar dig

Ger dig all min kärlek

För på en skala ett till tio så är du en elva

Min egen lilla älva

Den som alltid får mig att börja skälva av lycka

En som jag verkligen kan lita på

Och det i alla väder

Men så är vi också ganska så lika varann

i samma slags kläder

Och då spelar det ingen roll vart vi än är

För hand i hand, så går ju vi två där...

Du ger mig alltid så mycket!!!

Ken Cassel
6/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-06 11:20



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) fint.. hihi
2012-03-06

  Rise Little One
Tjejen behöver bara din riktiga kärlek, den som kommer direkt från ditt hjärta då får du allt tillbaka, tror jag.
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel