Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortsätter att dansa


Dansa mig fram här i världen

Snurrar runt jorden axel i ett endaste sving tillsammans med dig

Säger till min danspartner

Du är en helt otrolig tjej

För fy fan vad du dansar bra

Och när jag säger det, så kan jag se att hon lyser upp

och blir så otroligt glad

Men det är bara så som det ska vara, när man dansar med någon

Någon vem som helst, som tycker om att dansa sig fram här i världen

Dansa sig fram här i världen, precis som jag...

Fortsätter att dansa!!!

Ken Cassel
6/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-06 11:37



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) du dansar fint...
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel