Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ett endaste språng


Med ett endaste skutt

Med ett endaste hopp, så nuddar jag himlen med mina fingrar

då jag antingen hinner kittla halvmånen under hakan

eller kittla solen bakom öronen

För natt som dag, så hoppar jag

Och varje gång som jag gör det, så skrattar alltid månen och solen till mig

lycklig och glad

Skiner ner på mig med sina underbara leénden

Och när de gör det så skrattar även jag och lyser upp strålandes glad

Mår riktigt bra

Med ett endaste språng...


Ken Cassel
6/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 170 gånger
Publicerad 2012-03-06 13:01



Bookmark and Share


  Rise Little One
Positiv inställning du har Ken :)
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel